Domů / Jak objednat a výměny a vratky
Podporujeme:

Odběr novinek
Akce UFC

Jak objednat a výměny a vratky

Pozor: veškeré vratky a výměny zboží budeme řešit ve druhé polovině ledna 2018. děkujeme

Specialně dbejte na správné nastavení měny (vpavo nahoře v hlaviččce je měnič CZK / EUR, jeho přepnutím si nastavíte v jaké měně chcte nakupovat. Pro zákazníky z ČR CZK, Pro zákazníky ze Slovenska a ostatních zemí EUR. Je to důležité pro nákupní proces v košíku, kde si nastavíte pod svojí adresou zemi doručení a pokud máte špatně zvolen měnič měny, košík by Vás dál nepustil. Takže pozor na to - Čechy: CZK, Slovensko a další: EUR

Vybírrat zboží můžete v několika kategoriích nahoře v liště a podkategoriích. Filtrací v okně hledat můžete zadat hledané slovo, název nebo jméno a následně v detailu zboží objednat.

Pro vytvoření objednávky použijte nákupní košík, kdy vybraný produkt, pořp jeho velikost a množství vložíte kliknutím do košíku, dále vás již systém navede s vložením dopravného, (popř slevového kupónu), adresy atd. (v adrese nezapomeňte uvést číslo popisné).Pokud je zboží v akci, u ceny dopravného se vám tato automaticky odečte.U 99% zboží si můžete obrázek prohlédnout ve zvětšeném detailu. Při zadávání údajů pište nejlépe s diakritikou a velkými písmeny na začátku názvů a jmen. předejdete tak případným problémům s doručením vaší zásilky.

Doba dodání zboží, které je označeno SKLADEM je do tří pracovních dnů kurýrní službou. Vaše objednávka je nejpozději následující pracovní den expedována. Zákazníkům ze Slovenska a dalších Evropských států zajišťujeme dodání přepravní služnou také přímo do rukou na dobírku, nebo po platbě převodem, expedice je vždy každý druhý den, takže doba dodání se liší podle tvorby vaší objednávky v návaznosti na termín naší expedice.  Pokud by byl v termínu jakýkoli problém, můžete být informováni mailem nebo telefonicky. Také při zasílání zboží vám chodí informační mail s upozorněním očekávání balíčku. Sledovací číslo poskytne na požádání kurýr, který se Vám s dodáním ohlásí sms nebo telefonicky.

Do Čech a na Slovensko expedujeme také dobírkou do ostatních států pouze po platbě předem na účet

POZOR: Pokud vytvoříte objednávku, ve které si vyberete současně zboží, které je skladem i to, které je dlouhodobě k dodání z USA, můžeme zaslat okamžitě skladové zboží a později zasíláme dlohuhodobě objednané. Obvykle se vše zasílá najednou za jedno poštovné. Ale je možné přihlédnout ka Vašmu přání v poznámce v objednávce.

Zboží, které dodáváme pro sportovní fanoušky je originální sortiment všech uvedených značkových výrobců. Počítejte s tím, že velikosti zejména triček bund a mikin z USA jsou šité o číslo větší, než jste zvyklí nakupovat zde v Evropě. Prosíme proto vybírejte tam, kde je to uvedeno v popisku u produktu, o číslo menší. Pokud se i tak stane, že velikost netrefíte, napište nám  nebo zavolejte a následně se dohodneme na možné výměně.

POZOR: Zboží, které je Skladem, ve slevách, ve výprodeji, v posledních kusech nebo v akcích není možné vyměnit za jinou velikost. Také prosíme akceptujte, že zboží tzv customize, s potiskem a dle přání je nutné zaplatit předem a zboží nelze vrátit ani vyměnit a peníze se nevrací. Děkujeme za pochopení.

Ještě jedno důležité upozornění. Zboží, které dodáváme je limitované z větší části. Proto se může někdy stát, že některé velikosti nebo i produkty se najednou vyprodají, zejména z výprodeje, proto doporučujeme všem zákazníků, pokud se vám některé zboží líbí, nečekejte a objednejte ihned, může se stát, že druhý den už nebude zboží v nabídce. V takovém případě můžeme nabídnout náhradní řešení v komunikaci s vaším prodavačem.

Z 99% se daří stihnout uvedený termín, doba dodání 7 - 25 dní (1 - 3 týdny) je orientační, mohou však nastat vyjímky např při vyprodání zásob u výrobců nebo dodavatelů nebo v období svátků, vánoc, popř mimořádných situacích (bouře, záplavy, sopky apod) které zdrží dodání. Prosíme v takových přípdech mějte trpělivost, o dodání Vás informujeme mailem. Zejmena při objednávce u které chcte dodržet vámi stanovený termín, např narozeniny, oslavy atd objednávejte v dostatečeném předstihu, vyhnete se tak zbytečnému stresu.

V průměru jedna zásilka z tisíce se z různých důvodů nedoručí. Pokud by nastal tento ojedinělý případ, neváhete nás kontaktovat a společně problém s doručením vyřešíme reklamací v místě podání u naší kurýrní služby.

Orientační tabulky velikostí triček Reebok

Pozor: Zboží z výprodeje, ve slevě a uvedené jako poslední kus není možné vrátit ani vyměnit, děkujeme za pochopení

Pokud by se Vám náhodou stalo, že by vám nevyhovovala velikost, můžeme zboží vyměnit za odpovídající nebo za něco jiného ze sortimentu (nejlépe) skladem. V takovém případě se napřed přesvědčte, jestli zboží je v požadované velikosti, kterou chcete vyměnit v nabídce a zašlete zboží v původním stavu do 14ti dnů od doručení na adresu našeho skladu (viz dole)  a připojte kopii faktury popřípadě lístek s požadavkem velikosti. Nejlépe spojeno s informací na mail - info@expert-sports.cz nebo objednavky@expert-sports.cz

Pokud by se stalo, že by vám došlo zboží poškozené zjevně ne z vaší viny, máte možnost uplatnit reklamaci. V takovém případě zašlete zboží zpět na naši adresu skladu ( uvedeno na faktuře nebo na obálce) Připojte kopii faktury. Popište důvod reklamace a sdělte nám číslo účtu kam bychom vrátili peníze za zboží (nikoli za poštovné) do 30ti dnů od uznání reklamace.
Pozor si dejte na odtrhávání etiket a závěsných štítků, ramínek, popřípade jiných vysaček u zboží. Při poškození u této manipulace se zbožím nebude reklamace uznána. Zároveň není možné uznat reklamaci u zboží, které byste chtěli vrátit do 14ti dnů jako zjevně nošené.

Máte možnost také zboží do 14ti dnů od doručení zboží vrátit bez udání důvodu. V takovém případě zašlete zboží na adresu našeho skladu v původním stavu a připojte fakturu a číslo účtu kam vrátíme peníze za zboží.

Kontaktní adresa pro vrácení nebo výměnu zboží je : Expert Sport s.r.o , Svatoplukova 50, 61500 Brno, zásilky zasílejte váhradně prostřednictvím služby DPD a  bez dobírky.