Domů / Dodací a platební podmínky

Akce UFC

Dodací a platební podmínky

Dodací lhůty

Dodací lhůta se počítá na pracovní dny a je uvedena u každého zboží. Při expedici zboží je zákazník informován e-mailem. Počátek dodací lhůty se počítá dle typu platby následovně. Při platbě na dobírku okamžitě po uskutečnění objednávky a v případě zboží skladem. Při všech ostatních způsobech po zobrazení platby na našem účtu Pokud objednáte zboží, které není skladem a je k dodání z USA 2 - 4 týdny se nám z 99% daří tuto lhůtu dodržet.

Poštovné a balné

Poštovné je účtováno dle typu převzetí zboží takto:

• Osobní odběr - ZDARMA..
  • Dopravní službou Intime Čechy - (119),– Kč
  • Dopravní službou Intime Slovensko - (280),– Kč (11),- euro
 S každou zásilkou obdrží zákazník daňový doklad (fakturu). Nebo pokladní daňový doklad.

Způsob platby
  • Hotově při osobním odběru.
  • Dobírkou - zboží bude zasláno na dobírku, celou částku vybere od zákazníka doručovatel při převzetí.
  • Bankovním převodem - možnost platby převodem z účtu u jakékoliv banky na účet prodejce u (jméno vašeho bankovního ústavů). Číslo účtu je 269003984/0300. Jako variabilní symbol použijte číslo vaší objednávky. Jakmile budou peníze připsány na náš účet, objednávku skladem posíláme (k dodání z USA obejdnáváme).

Dodávané zboží zůstává až do úplného zaplacení kupní ceny ve vlastnictví prodávajícího, a to ve smyslu platných ustanovení § 443 - 446 obch. z., resp. § 601 obch. z.

Pokud byste si z jakéhokoli důvodu nemohli zásilku převzít, raději nám to sdělte co nejdříve předem.

Na jakékoliv dotazy ohledně dodacích a paltebnách podmínek odpoví

Tým shop-UFC.cz